HAJIMARI

Hajimari. Een troostend wijsje van Stu Larsen & Natsuki Kurai. Het betekent begin. Mijn begin als freelance schrijver verloopt iets minder vloeiend. De Haji mist een beetje z’n Mari, zeg maar. Zo bedenk ik pas ná een fotoshoot dat ik naar de kapper moet, ik geef geld uit aan een domeinnaam en hostingpakket voordat ik zeker weet wat ik met dit alles wil, ik krabbel nog wel eens iets in al mijn enthousiasme en krabbel dan later toch weer terug en mijn eerste gastblog op een website bevatte een link naar een groezelige website. Maike wordt freelancer! HOERA! En toch juich ik. Het is niet het perfecte begin, maar het is een begin.

Ik vind het leuk dat jij er bent. Dat jij dit leest. Dat ik met jou kan delen, wat er in mij leeft. Neem de tijd. Voor elk begin. Neem alle tijd.

Hajimari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *