MAGIC

You’re not a curse, you’re not too much, you’re needed here, you are enough // SYML

Voelt niet altijd zo he. Ik heb zo vaak het gevoel dat ik in gebreke blijf. In alles. Nooit genoeg, altijd teveel. Het lijkt een soort patroon. Ergens herken ik het, maar ergens ook helemaal niet. Die ene dag komt altijd weer voorbij. De dag dat ik alles uit m’n handen laat vallen. Vervolgens sta ik dan een tijdje dommig naar die zooi te kijken. Waarom deed ik toch zo hard m’n best om daar een mooi geheel van te maken? Het zijn allemaal losse stukjes, dingetjes, frutsels, verlangens, gedachten. Op die ene dag volgt altijd weer die ene avond. Leggings, warme sokken en een veel te grote trui. Koptelefoon. Schijt aan alles. Ik wil gewoon leven en liefde.

‘Everybody shut up for a second!’

Dansen. Zingen.

Ik kan loslaten als geen ander, als ik echt geen overzicht meer heb. Het gaat van heel groot, naar bijna onzichtbaar. Van volhardend piekeren naar zorgeloos dartelen door de woonkamer. ┬áIs het alles of niets? Soms een beetje… En dan begin ik de volgende dag gewoon weer opnieuw.

Call it magic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *