AN OPENING

the words don’t arrive
the stars don’t align
this place isn’t mine
CHARLIE CUNNINGHAM

Ik weet niet zeker wat ik nodig heb. Niet zeker wat ik nodig had. Niet zeker waar ik de mist in ging en het overzicht verloor vandaag. Was het die ene opmerking. Was het die ene vraag. Was het niet goed kunnen reageren en daarin de confrontatie met m’n eigen onvermogen. Was jij het. Was ik het. Was hij het. Alles zo zorgvuldig afgewogen. Rond gezongen. Afgesloten. Nog niet. Want ik weet het nog niet. En dan blijf ik malen.. en wiegen.. en huilen soms. Ik mis iets. Mis ik iets? Hou me vast, alsjeblieft. Als er liefde is. Hou me vast. Is het eenzaam wat ik bedoel? Maar al was de liefste nu bij me, hij zou me niet kunnen bereiken… Misschien is dat wel het allereenzaamste gevoel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *